Adresa:
Beogradski put b.b. 14221 Valjevo, Srbija

Telefoni:
+381(0) 14 283 092
+381(0) 14 283 104
Fax
+381(0) 14 283 104

E-mail:
office@comprex.rs

Adresa:
Jurija Gagarina 176, 11070 Beograd

Telefon / fax:
+381(0) 11 3189 667
Mobilni:
+381(0) 69 5426 102

PARTNERI

Dugogodišnjom saradnjom sa mnogim poznatim svetskim kompanijama COMPREX je stekao poziciju pouzdanog partnera. Kao rezultat te saradnje postali smo distributeri navedenih kompanija za teritoriju Srbije.

Comprex doo Valjevo je ovlašćeni serviser Wilo-a za Srbiju.

Wilo grupa je jedan od vodećih svetskih vrhunskih provajdera pumpi i pumpnih sistema za građevinske usluge, vodoprivredu i industrijski sektor. U prošloj deceniji smo se iz skrivenog šampiona razvili u vidljivog i povezanog šampiona. Danas Wilo ima oko 8.000 zaposlenih širom sveta.

Naša inovativna rešenja, pametni proizvodi i individualne usluge pomeraju vodu na inteligentan, efikasan i klimatski prihvatljiv način. Mi takođe dajemo važan doprinos zaštiti klime pomoću naše strategije održivosti i u saradnji sa našim partnerima. Sistematski napredujemo digitalnom transformacijom Grupe. Već smo digitalni pionir u industriji sa našim proizvodima i rešenjima, procesima i poslovnim modelima.

Osnovan 1872. godine kao fabrika bakra i mesinga u Dortmundu, Wilo je evoluirao od lokalnog stručnjaka do globalnog igrača. Kao većinski akcionar sa udjelom od oko 90 odsto, Vilo- fondacija obezbeđuje kontinuitet i nezavisnost kompanije. Beskompromisno mišljenje koje vodi potrošač, neposredna blizina tržišta i, posebno, naša kultura inovacija učinili su nas takvima kakvi jesmo; jedan od vodećih svetskih proizvođača visokotehnoloških pumpi i pumpnih sistema.

Wilo uvek teži da reši probleme koji su identifikovani i premašuje zahteve kupaca. Visok standard, koji nam pruža mjerilo prema kome volimo da se mjeri. Ispitujemo zahteve kupca rano i iz sveobuhvatne perspektive.

Uspešni izumi razvijeni su u Wilo-u koristeći naše dobro znanje i pouzdan smisao za buduće tehnološke i tržišne zahteve. Kada se oboje zbližavaju, prednosti proizvoda dostižu novi nivo kvaliteta.

Inteligencija. Inspiracija. Duh inovacija. Kao pionir u industriji pumpi, fokusiramo se na sve što pomera vodu. Imamo najvažnije preduslove za kontinuirano postavljanje novih standarda sa razvojem, proizvodima, sistemima i uslugama Wilo-a: Ovo uključuje naš međunarodni tim koji se sastoji od iskusnih i kreativnih zaposlenih i vrhunskih tehničkih sredstava.

Zvanična prezentacija: www.wilo.com
Trisun Mechanical Parts Manifacture Co.Ltd. se posvetio projektovanju i proizvodnji mehaničkih zaptivača od 1998 godine. Ovi prozvodi su široko primenjeni u petrohemijskoj, automobilskoj, poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji. Nosioci su UKAS ISO9001, ISO14001 & ISO/TS16949 sertifikata, čime su postali OEM dobavljač mnogih poznatih domaćih i stranih preduzeća. Kompanija sada zapošljava više od 400 zaposlenih, koji rade u radionicama na 40 000 kvadratnih metara. Kapacitet proizvodnje dostiže 7 000 000 jedinica godišnje.
Zvanićna prezentacija: Trisun Mechanical Seal Manufacture Co
Top